Jelentkezési anyagod a HR vezetőhöz fog érkezni, aki a kompetens csapat vezetőjével együtt fogja eldönteni, hogy behívnak-e egy személyes interjúra.

Amennyiben pályázatod felkelti érdeklődésüket, úgy felvesszük Veled a kapcsolatot és megbeszéljük, hogy mikor lenne számodra alkalmas az első személyes találkozó. A találkozó időpontját, helyszínét és a kapcsolódó fontos információkat e-mailen is elküldjük Neked. Azokban az esetekben, amikor nagyon sokan jelentkeznek hozzánk, több hirdetésünk is fut egyszerre, sajnos nem mindig tudjuk garantálni, hogy akkor is visszajelzünk Neked, ha nem szeretnénk behívni Téged beszélgetésre. Ugyanakkor megértjük, ha Te mindenképp szeretnéd tudni, hogy hol tart a pályázatod elbírálása, ezért arra kérünk Téged, hogy ilyen esetben pár nappal az önéletrajzod elküldése után érdeklődj külön e mailben erről a job@jarkon.hu címen.

Az első körös interjúk általában kötetlen beszélgetés formájában zajlanak, a pozíció jellegétől függően kizárólag magyar, vagy magyar és angol nyelven. A teszteket szeretjük, de ezekkel nem fogjuk hosszan rabolni az idődet és kizárólag a gondolkodásmódodat, vagy adott esetben a nyelvtudásodat fogjuk mérni velük. Az interjún a HR vezető és azon osztály vezetője fog várni Rád, amelyik csapat tagja leszel, ha felvételt nyersz hozzánk.

Ha az első körös interjún szimpatikusak vagyunk Neked és mi is alkalmasnak látunk a pozícióra, akkor jön a mindent eldöntő második kör, ahol csapatunk újabb két tagjával ismerkedhetsz meg: az ügyvezetővel és az operatív igazgatóval. Ők már nem fognak tesztekkel bombázni Téged és a beszélgetésetek vége akár megállapodással is zárulhat. Ha az a döntés születik, hogy nálunk fogsz dolgozni, akkor körbe vezetünk az épületben és bemutatunk a kollégáknak.

Ezután már nincs más hátra, mint a szükséges munkajogi dokumentációk megírása és már kezdődhet is a közös munka… mi már nagyon várunk Rád!