GINOP Plusz-3.2.1-21.

Széchenyi Terv Plusz

Kedvezményezett neve: Jármű Kontroll Magyarország Kft.
A képzések elnevezése és célja:
- Kommunikáció és konfliktuskezelés: célja, hogy a képzésben résztvevők fejlesszék kommunikációs készségeiket, és megismerjék a konfliktuskezelési technikákat.
- Informatikai kompetenciafejlesztés: célja, hogy a résztvevők fejlesszék az informatikai kompetenciáikat.
- Stresszkezelés: célja, hogy a résztvevők megismerjék a munka során előforduló stresszhelyzetek kezelésének módjait, felismerjék a jeleit és megelőzzék a kiégési szindrómát. Ismerjenek meg hatékony eszközöket a munkatársak közötti konfliktusok feloldására, a munkatársak és ügyfelek közötti higgadt kommunikáció elősegítésére stresszes helyzetekben.
Szerződött támogatás összege: 7.988.810 Ft

A képzések részletes bemutatása:
- Kommunikáció és konfliktuskezelés: a képzés során a résztvevők megismerkednek kommunikáció sajátosságaival és technikáival, a kommunikációs viselkedésmódokkal, megismerik saját kommunikációs viselkedésmódjukat és képessé válnak annak fejlesztésére. Megtanulják felismerni a konfliktushelyzeteket és hatékonyan kezelni azokat.
- Informatikai kompetenciafejlesztés: a képzésben a résztvevők ismereteket szereznek a böngészők használatáról (információ keresés az interneten), a biztonságos böngészésről, az elektronikus levelezésről – NETIKETT, valamint a közösségi média biztonságos használatáról.
- Stresszkezelés: a képzés során a résztvevők megismerik a stresszorokat, képesek lesznek felismerni a stresszállapot jeleit és megismerik azok kezelési lehetőségeit. Elsajátítják a stresszel szembeni megküzdési stratégiákat és képesek lesznek azok közül tudatosan választani. Felismerik a kiégés jeleit és a konfliktushelyzeteket, képesek beavatkozni és hatékonyan kezelni az adott konfliktusos szituációkat.

A képzések tervezett befejezési dátuma: 2023.12.20.