Miben különbözik a JárműVéd a többi autóriasztótól?

Járműve és rakománya védelme érdekében használhatja önállóan JárműVéd rendszerünket, de nyomkövetési szolgáltatásunk mellé is igényelheti. Ezzel egy kézben tarthatja flottájának teljes kezelését.

A jármű saját riasztójához illeszthető rendszer

Rendszerünk a gépjármű saját távirányítójára programozva élesít-hatástalanít, illetve élesített állapotban riasztóként funkcionál. Amennyiben a gépjármű saját (gyári vagy utólagos) riasztóberendezéssel rendelkezik, akkor annak riasztás jelzései is továbbíthatóak rendszerünk segítségével.

Teljes védelem

A JárműVéd rendszer az ajtók, a motortér, és a csomagtér illetéktelen nyitására riaszt (igény szerint hang és fényjelzést ad), mely riasztásról párhuzamosan a diszpécserszolgálat értesíti a Felhasználót.
Az alapcsomaghoz opcionálisan igényelhető ultrahangos beltérvédelem, ütés-, illetve emelésérzékelők, melyek jelzésére szintén SMS-ben értesítjük a Felhasználót.

Telefonos értesítés minden riasztásról

Rendszerünk nem csupán jelzéseket küld az illetéktelen beavatkozásokról, hanem parancsok fogadására és végrehajtására is alkalmas, így a Felhasználó általi menetmegállítás, pozíció lekérdezés is az alap funkciókhoz tartoznak.

Független belső áramforrás

Az eszköz független belső áramforrással rendelkezik, így a rendszer a jármű saját áramforrásának leválasztása esetén is 6 órán keresztül működésben marad, így ez idő alatt is követhető marad a gépjármű, illetve a távoli menetmegállítás még mindig aktiválható.

Távolról történő menetmegállítás

Lehetősége van a gépjármű távolról történő, biztonságos megállítására, blokkolására, illetve a későbbiekben annak újraindítására a diszpécserszolgálaton keresztül. A dupla tiltás* teszi lehetővé a távoli menetmegállítást akkor is, ha a többi védelmi rendszert már kiiktatták.

*Kizárólag JárműVéd Plusz és Extra csomaghoz kérhető.

Azonosításhoz köthető indításgátlás

A védelem tovább növelhető különböző indításgátló módszerekkel, mint például kártyás azonosítással vagy tasztatúrán (kódbillentyűzeten) keresztüli azonosítással, melyek már egy második szintű védelmet jelentenek, hiszen a távirányító és a kulcsok jelenlétével sem indítható a gépjármű a helyes azonosításig.

Járműrögzítés

Amennyiben a védelmi rendszer parkoló állapotban élesítve van, és az autót gyújtás ráadása nélkül elmozdítják, rendszerünk értesíti a diszpécserszolgálatot.

Térerőhiány jelzés

Ha a gépjárművel olyan helyen parkol, ahol a térerő gyenge, (pl. parkolóházban), a sziréna jelzi, hogy a rendszer nem tudja továbbítani a riasztásról a jelet, azaz hiányában, ha a gépjárművel bármi történik, a diszpécserszolgálat értesítése elmarad.

Nyitott autó jelzés

Abban az esetben, ha a védelmi rendszer élesítését követően a gépjármű valamelyik ajtaja nyitott állapotban marad, a sziréna jelzi, hogy az autó nincs tökéletesen bezárva.

Rablás funkció

Ha a járó motornál a gépjármű vezető oldali ajtaját kinyitják és nem történik azonosítás, akkor a jármű leáll, ezzel együtt riaszt a diszpécserszolgálatnak.

Szerviz üzemmód

Segítségével nem szükséges kiadnia a járművédelmi rendszerrel kapcsolatos bizalmas információit. Aktiválása után a gépjármű nem kér indításkor azonosítást. A szervizmód 15 km megtétele után automatikusan kikapcsol (hacsak hamarabb ki nem kapcsolják), melyről a rendszer értesíti.

Használható a rendszer külföldön is?

JárműVéd szolgáltatásunk roaming használat nélkül is működik a határon kívül, így külföldi tartózkodása alkalmával is biztonságban tudhatja járművét, plusz költség megfizetése nélkül.

Garancia

A központi egységre a hűségidővel (a határozott idejű szerződés időtartamával) megegyező időtartamú, de minimum 12 hónap, maximum 24 hónap szavatosságot vállalunk.