Üdvözlöm a JARKONnál!

Balogh Csaba vagyok, a Jármű Kontroll Magyarország Kft. ügyvezetője.

Korábbi munkáim során tapasztaltam, mennyire fontos, hogy a vezetőség mindig nyomon követhesse munkatársaik feladatait, tisztában legyen azzal, hogy merre járnak autói, lássa, mi az ami megéri és jövedelmet termel vállalkozása számára.
Ennek érdekében alapítottuk társaimmal a Jármű Kontroll Magyarország Kft-t, és foglalkozunk flotta nyomkövetéssel, járművédelemmel, hiszen megfelelő rendszer segítségével valódi előnyökhöz és fejlődéshez juttathatjuk az Ön vállalatát is.

Egy olyan céget van szerencsém vezetni, ahol nem csak kiváló szakemberekkel, de rendkívül jó csapattal dolgozhatok együtt. Amikor 2009-ben társaimmal megalapítottuk a céget, még csak néhány, ám zseniális mérnök dolgoztott velünk rendszerünk kiépítésén. Mostanra már kinőttük régi irodánkat és egy nagyobb csapat munkálkodik azon, hogy stabilan és megbízhatóan működtesse rendszerünket.

A kezdetektől hittünk abban, hogy a saját fejlesztés és gyártás meghozza gyümölcsét. Mivel mindent magunk csinálunk, sokkal rugalmasabbak vagyunk olyan szolgáltatókkal szemben, ahol külföldről rendelt, kész termékeket ajánlanak. Műholdas nyomkövető rendszerünkhöz hasonlóan ugyanolyan alapossággal készített perifériákat kínálunk, melyek segítenek abban, hogy minél szélesebb körben támogathassuk a vállalatok munkáját. Büszke vagyok rá, hogy újításainknak köszönhetően olyan szolgáltatásokat is nyújthatunk, melyeket versenytársaink nem, vagy csak részben kínálnak.

Vállalatunk felépítésének és minőségpolitikájának köszönhetően képesek vagyunk Ügyfeleink saját, egyedi igényeinek megfelelni. Célunk, hogy a továbbiakban is fejlődve, újabb és újabb lehetőségeket kínáljunk a vállalatoknak flottájuk követésére és azzal kapcsolatos feladataik menedzselésére.